Over ons

Toptours is een familiebedrijf opgericht in 1950 door Leonard Coremans. Oorspronkelijk vervoerde Leonard arbeiders naar de steenkoolmijnen met een taxi. Deze taxi werd al snel ingeruild door een autocar. Leonard gaf de fakkel door aan zijn zoon die het wagenpark uitbreidde en zich toespitste op toerisme.

Vandaag staat Toptours onder het beleid van de derde generatie: Tom Coremans. Hij groeide op in en rond de bussen van Toptours, zijn passie en bedrevenheid zijn dus niet verwonderlijk.

Het motto van Tom luidt “kwaliteit boven kwantiteit”. Vandaar dat Toptours vandaag uitsluitend over luxe autocars beschikt.

Samen met zijn echtgenote en een trouw team aan personeel geeft Tom prioriteit aan het verlenen van een prima service. Het is dankzij deze service, correcte afspraken en stiptheid dat Toptours in de loop der jaren een ruim klantenbestand heeft opgebouwd.

Al meer dan 60 jaar staan wij met onze autocars klaar voor particulieren, scholen, bedrijven,… Dankzij onze ervaring en goede klantrelaties is Toptours vandaag nog steeds een gevestigde waarde in de autocarsector.

Meer informatie over ons aanbod en onze autocars kan u terugvinden op deze website.